Administrator Raczka Miku 637 Napisano 20 Grudnia 2020 Właściciel Administrator Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ta historia zaczyna się kiedy główny bohater, Nasa Yuzaki, spotyka na ulicy dziewczynę, w której zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Jednak gdy wyznaje jej swoje uczucia i zaprasza na randkę, bohaterka ma na to nietypową odpowiedź – pójdzie, po tym jak zostaną małżeństwem. Niestety od tego spotkania mija wiele lat zanim ponownie ją spotyka… i to na progu swojego mieszkania, mówiącą do niego “mężu”. Jak będzie wyglądać życie tego nietypowego małżeństwa? Odcinek 01 Odcinek 07 Odcinek 02 Odcinek 08 Odcinek 03 Odcinek 09 Odcinek 04 Odcinek 10 Odcinek 05 Odcinek 11 Odcinek 06 Odcinek 12 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AvE_Sarmat 1 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia kiedy następne odcinki no trochę już minęło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirito 4 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia 6 godzin temu, AvE_Sarmat napisał: kiedy następne odcinki no trochę już minęło Tłumacze zawiesili serie nie od nas zależy kiedy wznowią i czy ogóle wznowią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rutus 5 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Może to coś pomoże: https://anime-odcinki.pl/anime/tonikaku-kawaii/8 Od tego miejsca dostępne są wszystkie kolejne brakujące tłumaczenia (odcinki od 8 do 12, bez 12,5), ale nie wiem, czy jest możliwe pobranie samych napisów. Napisy w załączonych materiałach video wydają się wtopione. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 637 Napisano 16 Stycznia Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia W dniu 15.01.2021 o 02:57, AvE_Sarmat napisał: kiedy następne odcinki no trochę już minęło Wiem, że czekacie niestety shisha zawiesiła serię. Ktoś od nich może to skończy. Jednak jako grupa postanowiliśmy dla Was przetłumaczyć całą serię. Wydamy z napisami wszystkie odcinki i lektora też dokończymy. Zatem proszę uzbroić się w cierpliwość. 8 godzin temu, Rutus napisał: Może to coś pomoże: https://anime-odcinki.pl/anime/tonikaku-kawaii/8 Od tego miejsca dostępne są wszystkie kolejne brakujące tłumaczenia (odcinki od 8 do 12, bez 12,5), ale nie wiem, czy jest możliwe pobranie samych napisów. Napisy w załączonych materiałach video wydają się wtopione. Z wtopionymi nic nie zrobimy. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rutus 5 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Ale mogą pomóc, np. można prowadzić dzięki nim kontrolę tłumaczenia, mogą być użyte jako wspomagacze lub można ewentualnie niektóre frazy po prostu przepisać - być może to ułatwi lub przyspieszy proces tłumaczenia. Rzucam propozycje może nieco chaotycznie, gdyż nie znam szczegółów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 637 Napisano 16 Stycznia Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 43 minuty temu, Rutus napisał: Ale mogą pomóc, np. można prowadzić dzięki nim kontrolę tłumaczenia, mogą być użyte jako wspomagacze lub można ewentualnie niektóre frazy po prostu przepisać - być może to ułatwi lub przyspieszy proces tłumaczenia. Rzucam propozycje może nieco chaotycznie, gdyż nie znam szczegółów. Nie będziemy "przepisywać" musicie uzbroić się w cierpliwość i czekać na odcinki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rutus 5 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Oczywiście, rozumiem. Jeśli moje uwagi zostały zrozumiane jako popędzanie to przepraszam. Nie miałem zamiaru naciskać. Czekam więc cierpliwie. Chciałbym tylko dodać, że jestem wdzięczny, że ktoś robi tak wspaniałą robotę w obszarze, gdzie dystrybutorzy całkowicie olali odbiorców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejeks 250 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Odcinki ponownie dodane! 1 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejeks 250 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Dodano odcinek ósmy! Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 637 Napisano 8 Lutego Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 8 Lutego Wydani dziewiąty odcinek! Miłego seansu wiem, że czekaliście! Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 637 Napisano 8 Lutego Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 8 Lutego Szybki reupload na poprawną wersje. Za problemy przepraszamy. Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi