Administrator Raczka Miku 635 Napisano 9 Stycznia Właściciel Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia Fabuła skupia się na Noir’ze – synu drobnego arystokraty, który nie ma szczęścia w poszukiwaniu pracy. Jednakże nasz bohater posiada wyjątkowo rzadką magiczną umiejętność: może konsultować się z wielkim mędrcem, jednakże sprawia mu ona straszne bóle głowy. Nie wiedząc co począć, kontaktuje się z nim i otrzymuje radę – skierować się do tajnego lochu. Co tam czeka na naszego bohatera? Link do Odcinków (08/12) 5 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 635 Napisano 9 Stycznia Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia Wydano pierwszy odcinek, miłego seansu! Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejeks 250 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Odcinek nr 2 online! Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejeks 250 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Dodano odcinek trzeci! Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 635 Napisano 30 Stycznia Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 30 Stycznia Na rejonie pojawił się czwarty odcinek! Ale piękny harem. Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 635 Napisano 6 Lutego Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 6 Lutego Na haremik nadszedł czas! Ja też chce taki harem ktoś mi załatwi? Odcinek piąty wydany, miłego seansu! Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 635 Napisano 13 Lutego Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano 13 Lutego Odcinek szósty wydany, miłego seansu! Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejeks 250 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Zapraszam na odcinek siódmy! Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Raczka Miku 635 Napisano Sobota o 22:45 Właściciel Autor Administrator Udostępnij Napisano Sobota o 22:45 Numer osiem wydany, miłego seansu! Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rutus 5 Napisano Wtorek o 09:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:09 Ogłoszenie techniczne. Pod tym linkiem znajduje się odcinek 7 tego serialu z wykonaną korektą stylistyczną mojego autorstwa. Dzięki uprzejmości i wydatnej pomocy Raczka Miku mogę go tu przedstawić do oceny. Proszę wszystkich chętnych o dokładne porównanie lektorowania wersji standardowej i zaprezentowanej przeze mnie wersji skorygowanej i zamieszczenie tu wszystkich swoich uwag dotyczących tej wersji. Mile widziane są wszelkie merytoryczne uwagi krytyczne, jednakże proszę o powstrzymanie się od pustego krytykanctwa. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania czy wątpliwości. Jeśli moja praca jako korektora stylistycznego zostanie zaakceptowana przez większość użytkowników, będę wykonywał takie kontrole w większości emitowanego materiału. Miłego oglądania. P.S. Jeśli ogłoszenie to zostało zamieszczone w niewłaściwym miejscu, poproszę osobę władną do takich działań o przeniesienie jej w odpowiednie miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi